Terugval, groeistagnatie en longproblemen komen veel voor bij kalveren. Een goede opstart van een (pasgeboren) kalf zorgt uiteindelijk voor een vitaler kalf. Een goede groei bij kalveren is belangrijk voor de verdere ontwikkeling tot een fitte en gezonde (melk)koe. Daarnaast is een kalf met een goede weerstand en eetlust in de eerste tien levensweken minder vatbaar voor eventuele ziekten en daardoor vitaler.

Diarree Quick fix

Snel & effectief bij diarree.

Diarree Quick fix zorgt voor een snelle compensatie van het verlies aan elektrolyten bij diarree en ondersteunt de spijsvertering. De kruiden zijn specifiek gericht op de darmflora en het immuunsysteem van het kalf. Diarreen Quick Fix is het meest complete dieetvoeder speciaal voor kalveren met spijsverteringsstoornis

FermBalans

Brengt rust in de darmen.

FermBalans is voor het behoud van een normale vochthuishouding en darmweerbaarheid bij kalveren. De elektrolyten in FermBalans houden de zoutbalans op pijl. Gezonde darmen zorgen voor een betere groei en een gezonder kalf. Een goede groei bij jonge dieren is belangrijk voor de verdere ontwikkeling.

Ijzersterk

Krachtige opstartcocktail

Veel kalveren worden geboren met een ijzertekort. Voldoende ijzer is nodig voor zuurstoftransport, afweer, optimale groei, goede voeropname en algehele gezondheid van het kalf. Ijzersterk zorgt voor een krachtige opstart bij kalveren vanaf dag twee na de geboorte en compenseert het ijzertekort.