Zon of regen, dag of nacht; op solar schrikdraadapparaten kun je vertrouwen

Geen beschikking over het lichtnet en niet langer met batterijen of accu’s sjouwen? Gallagher heeft de oplossing; Schrikdraadapparaten op zonne-energie! Sinds 1980 is Gallagher toonaangevend in de ontwikkeling van deze innovatieve systemen en brachten we het eerste schrikdraadapparaat met een geïntegreerd zonnepaneel op de markt.

De solar schrikdraadapparaten bieden een volledig zelfvoorzienende oplossing die zonne-energie gebruikt om een elektrische afrastering van stroom te voorzien. Een draagbaar, supersterk schrikdraadapparaat dat wordt geleverd met een interne oplaadbare accu en ingebouwd zonnepaneel.

Hoe werkt een schrikdraadapparaat op zonne-energie?

De interne accu wordt gevoed door het licht dat op het zonnepaneel valt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaat het om daglicht in plaats van zonlicht. Zo blijft de accu opgeladen en wordt het raster voorzien van stroom. Ook in periodes van weinig zonlicht, zoals in de wintertijd, blijft het apparaat functioneren door het gepatenteerde accu management systeem. Zo wordt een krachtige en betrouwbare werking gegarandeerd.

Waarom kiezen voor een Gallagher schrikdraadapparaat op zonne-energie?

1. Duurzaamheid & betrouwbaarheid

Onze solar schrikdraadapparaten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie zorgen we ervoor dat ze bestand zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden. Farmproof, robuust design, regen of zonneschijn, Gallagher staat garant voor betrouwbaarheid. Zo hoef je nooit te twijfelen of jouw afrastering onder stroom blijft staan.

2. Maximale veiligheid

De Gallagher schrikdraadapparaten op zonne-energie bieden unieke eigenschappen die zorgen voor maximale veiligheid, waaronder:
–  Alles in 1; geen gesjouw meer met accu’s of batterijen;
–  Gebruiksklaar geleverd; met geïntegreerd zonnepaneel, oplaadbare accu en aansluitset;
–  Ontworpen om buiten te laten staan in regen, hagel en zonneschijn;
–  Bij de lithium range is de schakelaar vervangen voor een magnetische draaiknop. Deze is minder kwetsbaar;
–  Ingebouwde bliksembeveiliging; -Gemakkelijk mee te nemen;
–  360˚ montage voor de juiste oriëntatie op de zon;

3. Het hele jaar door bruikbaar

De interne accu wordt gevoed door het licht dat op het zonnepaneel valt. Zo blijft de accu opgeladen en wordt het raster voorzien van stroom. Dankzij het unieke gepatenteerde accu management system kunnen de solar schrikdraadapparaten het hele jaar door gebruikt worden. Hierdoor blijft het apparaat tot wel 3 weken zonder direct zonlicht (ofwel daglicht) functioneren. Bij de zwaardere apparaten geldt een kortere periode. Zo wordt een krachtige en betrouwbare werking gegarandeerd.

4. Bespaar honderden euro’s

Veel lichte batterij-apparaten onder de 1 Joule werken op een niet-oplaadbare batterij die maximaal één seizoen meegaat. Hoewel deze apparaten in aanschaf goedkoper zijn kosten ze per jaar juist meer wanneer je ze vergelijkt met een apparaat op zonne-energie. Wanneer je het BA40 apparaat met niet-oplaadbare batterij vergelijkt met de S40 met interne accu, bespaar je o.b.v. een gebruiksduur van 10 jaar al snel meer dan 50% in jaarlijkse kosten! Daarnaast is de keuze voor een S40 duurzamer omdat je niet meer jaarlijks een lege batterij weg hoeft te doen. Kijkend naar de zwaardere apparaten zie je ook in aanschafprijs al grote voordelen.

5. Lithium range; nog meer power!

Ontdek onze nieuwe S6, S12, S20 en S30 met een lithiumaccu. Compact, handzaam en licht, met een 3x langere levensduur en 3x sneller opladen. Gesealde behuizing, magnetische draaiknop, en bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Bijkomend voordeel van de magnetische draaiknop is dat de schakelaar minder kwetsbaar is.

6. Gemakkelijk te plaatsen

Gallagher heeft vele accessoires om een solar apparaat gemakkelijk te kunnen plaatsen. Denk hierbij aan standers, houders en de meegeleverde aansluitsets. De standers en houders kunnen gemakkelijk bevestigd worden op (houten)palen. Zo kunnen de apparaten van de grond af worden geplaatst, zodat het paneel niet overschaduwd wordt door bijvoorbeeld gras.