Onderhoud en reparaties

Onze werkplaats en servicebussen zijn voorzien van alle gereedschappen en up-to-date uitleesapparatuur voor de tractoren en machines die wij verkopen. Wij onderhouden en voeren vakkundig reparaties aan uw materieel uit zodat u zo snel als mogelijk verder kunt met uw werkzaamheden.

In onze mobiele werkplaatsen, onze servicebussen, repareren wij ook vakkundig uw hydrauliekslangen of vullen wij zelfs uw airco op locatie bij. In samenwerking met de importeurs scholen wij regelmatig onze medewerkers. Wij blijven zo op de hoogte van alle ins en outs van de nieuwe en steeds innovatiever wordende machines in ons leveringsprogramma. U bent daardoor bij LMB Rutgers verzekerd van de beste service voor uw tractor & machine.

Mestkelder reparatie

De mestkelder! Misschien wel de gevaarlijkste plaats van uw boerderij, en met mixergoten en vaste mixer onderhoudsgevoelig. LMB Rutgers biedt u de mogelijkheid om op een veilige en verantwoorde manier reparaties uit te voeren aan uw mestkelder.

Vooraf inventariseren wij de risico’s waarna met de betreffende monteurs een plan van aanpak wordt gemaakt. Door iedereen in zo vroeg mogelijk stadium te betrekken houden wij met elkaar alle risico’s zo klein mogelijk. De reparaties voeren wij uit door gebruik te maken van ademlucht/perslucht en continue gasmetingen.

Interesse? Neem gerust contact op.

va-keur-lmb-rutgers-mechanisatie-bedum-logo-450x450

Vertrouw uw werktuigen met een periodieke VA-keuring

VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.

  • Eén keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen
  • Een completere keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.