De lichtgewicht Fieldpro thermolaars van Dunlop purofort is de perfecte thermo veiligheidslaars voor zowel de zomer als de winter. Deze praktische werklaars is 15% lichter dan reguliere thermolaarzen en zit door zijn geperfectioneerde Snug-fit ontwerp net zo comfortabel als een sneaker. Daarnaast zorgt het unieke ontwerp ervoor dat vermoeide voeten en het ‘klossen’ in de laars voorkomen wordt en zorgt de bumper ervoor dat je laarzen weer makkelijk uit te trekken zijn.

Ook biedt de Full Safety (veiligheidslaars) Ultra Heavy-Duty bescherming. Zo zorgen de composiet neus en tussenzool ervoor dat je beschermd bent tegen de meest uitdagende omstandigheden en beschermen deze je voeten en tenen optimaal. Composiet zorgt hierbij tevens voor een zeer hoog comfort en draagvermogen, doordat er zich geen harde metalen rand meer in de laarzen bevindt. Hierdoor heb je de veiligheid die je gewend bent van een stalen neus, maar dan zonder de drukkende randen!

De laarzen zorgen voor een optimale temperatuur voor je voeten; de thermofunctie houdt de voeten warm als het koud is en houdt ze aangenaam koel als het warm is. Daarnaast bieden de Dunlop Fieldpro Thermolaars bescherming tot wel -60oC, is deze extreem slijtvast en biedt deze gegarandeerd langdurige bescherming.

LP8KL01

Dit product kost

102,78Excl. BTW