Nerta Super Degreaser:

Ideaal om als allround super ontvetter te gebruiken om vet en olie te verwijderen van machines, vrachtwagens, heftrucks, motoren, chassis, garages, motoronderdelen.

De krachtige formule van Nerta Super Degreaser is samengesteld uit een combinatie van actieve ingrediënten die effectief zijn bij het verwijderen van zware vervuiling en hardnekkige vlekken. Het product is geschikt voor gebruik op alle soorten metalen, kunststoffen en geverfde oppervlakken en laat geen residu achter.

Nerta Super Degreaser is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het reinigen van motoren, transmissies, velgen, landbouwmachines, vrachtwagens en trailers. Het is ook geschikt voor het reinigen van werkplaatsvloeren en gereedschappen.

Het product is gemakkelijk te gebruiken. Verdun het product met water volgens de aanbevolen verhouding en breng het aan op het oppervlak dat gereinigd moet worden. Laat het product enkele minuten inwerken en spoel het vervolgens af met water. Bij hardnekkige vlekken kan het product ook onverdund worden gebruikt.

Eigenschappen

  • Allround ontvetter
  • Geschikt voor allerlei soorten voertuigen en machines.
  • Verwijdert olie, vet, aanslag en ander vuil
  • Niet oplosbaar in water
  • Veilig voor verf en lak.

Verkrijgbaar in 5ltr en 25ltr. verpakking

Dit product kost

30,17Excl. BTW