Met de Fillpartner werkt u snel, schoon en heeft u altijd alles bij de hand. U wisselt de jerrycan voor een nieuw exemplaar wanneer deze leeg is. De oliefles kunt u eenvoudig los bijvullen en daarna aan de Combihandle terugschuiven. Geen geknoei meer met overgieten en u voldoet aan alle regelgeving! Bovendien raakt u de Fillpartner nooit meer kwijt, want deze is bevestigd aan de centrale beugel.

Wat zit er bij de set?

1. Lege Aspen demojerrycan
Vervang deze door een volle jerrycan van 5 liter. Plaats de jerrycan in de voethouder van de Combihandle. Je opent de Combihandle door de centrale beugel met de Autofiller (dat is de snelvuller bevestigd aan de centrale beugel) rechtop omhoog te zetten.

2. Autofiller
Maak de jerrycan open en bewaar de dop in het daarvoor bestemde vakje, aan de zijkant van de Combihandle. Sluit de centrale beugel waardoor de Autofiller op de opening van de jerrycan komt te liggen. Draai vervolgens de Autofiller dicht op de jerrycan.

3. Oliefles met olietuit
Duw de groene blokkeerschuif van de centrale beugel naar voren en beweeg de oliefles omhoog zodat deze uit de Combihandle schuift. Vul de oliefles met kettingzaagolie en plaats deze terug aan de Combihandle.

4. Houders voor vijlen
Plaats uw vijlen in de houders aan de zijkant van de Combihandle. Bijna alle soorten en maten vijlen kunnen hier opgeborgen worden.

5. Houder voor bougiesleutel
In de ‘body’ van de Combihandle is een speciale houder voor de bougiesleutel. Klik uw bougiesleutel hierin. Wanneer u deze er weer uit wilt halen, schuif dan eerst de oliefles van de Combihandle af zodat u er goed bij kunt. In het instructiefilmpje wordt dit verduidelijkt.

6. Opbergvak
Gebruik het opbergvak om een extra ketting of ander gereedschap mee te nemen.

Tip voor het tanken: trek de hals van de Autofiller een keer naar beneden voordat u begint met tanken. Zo wordt de jerrycan ontlucht en voorkomt u knoeien.

Dit product kost

65,70Excl. BTW