Rodilon Wheat Tech is een effectief bestrijdingsmiddel tegen ratten en muizen. Rodilon Wheat Tech bevat tarwekorrels van de hoogste kwaliteit, wat de consumptie verhoogt.

De krachtige werkzame stof, difethialon, is tot in de kern van de korrel geïmpregneerd. Dit betekent dat de hele korrel de werkzame stof bevat, waardoor een maximale opname van werkzame stof wordt verkregen. Het zogenaamde ‘pellen’ heeft hierdoor geen zin meer.

Geschikt voor de bestrijding van ratten en muizenin bijvoorbeeld gebouwen, woningen, opslagplaatsen en dierverblijven. Door de rode kleurstof in de tarwe is het zichtbaar wanneer de korrels aangevreten zijn.

Wet- en regelgeving:

  • Uitsluitend voor professioneel gebruik
  • Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie
  • Vanaf 01-07-2015 is het verplicht om een licentie te kunnen tonen/overleggen bij bestelling van rodenticiden.
LET OP Voor dit product moet u in het bezit zijn van een gebruikers licentie!!

Wij leveren uitsluitend na het tonen/overleggen van het certificaat bij de bestelling van rodenticiden!!

Dit product kost

48,40Excl. BTW
Muizen- en rattengif:

Als plaagdierlicentiehouder of ongediertebestrijder kun je rattengif en muizengif (rodenticiden) bestellen. Als particulier kun je deze artikelen niet bestellen. Vereist is namelijk vanaf 1 juli 2015 dat je in het bezit bent van een geldig bewijs van vakbekwaamheid “uitvoeren Knaagdier Beheersing Agrarisch bedrijf (KBA)”. Daarom hebben wij voor uitlevering een geldige kopie van je KBA licentie nodig. Dus van je pasje vakbekwaamheid voor de uitvoering van knaagdierbeheersing, uitgereikt door Bureau Erkenningen. Deze eis geldt voor de verpakkingen muizengif en rattengif voor professioneel gebruik. Je kunt deze kopie van je pasje per email naar ons sturen en daarna kunnen wij het product bestellen. Wij hebben geen voorraad!

Het gebruik van vallen en vangkooien is zonder geldige KBA licentie overigens wel toegestaan.