Koeien die blijven liggen na het afkalven hebben vaak last van melkziekte. Ze zijn dan te zwak en kunnen niet meer omhoog komen. Ook verdwijnt de eetlust en hebben ze koude oren. Dit komt door een tekort aan calcium. Constateert u melkziekte? Wacht dan niet te lang en behandel uw koe. De Topro Calcium Magnesium injectie vult het tekort aan calcium weer aan en zal uw koe weer de energie geven om op te staan.

De Topro Calcium Magnesium injectie bevat een hoog gehalte calciumgluconaat in vergelijking met de goedkopere melkziekte infusen en heeft hierdoor een goede prijs-kwaliteitverhouding. De werking is hierdoor bijna 2x zo goed en snel. Uw koe zal zichtbaar sneller opknappen en herstellen.

Samenstelling:
Het infuus bevat per milliliter:
Calciumgluconaat 298,4 mg
Magnesiumchloride 33,3 mg
Boorzuur 82 mg
Methylparahydroxybenzoaat
Te gebruiken bij:
Koeien met melk- en/of kopziekte

Toediening:
Voordat u de Topro Calcimag injectie gaat toedienen aan de koe, dient deze opgewarmd te worden naar lichaamstemperatuur, waarbij u uitgaat van ongeveer 10 ml per 10 kg lichaamsgewicht (circa 1 flacon per rund). Vervolgens kunt u de flacon met behulp van een flutterset of infuussysteem, langzaam intraveneus (in een bloedbaan) toedienen. Pas op dat u geen lucht in de bloedbaan van de koe laat komen.

Een eenmalige behandeling is vaak voldoende. Mocht het nodig zijn dan kunt u de behandeling herhalen na 6-8 uur.

Prijs is per 12 flessen!

Ook per fles verkrijgbaar: E 6,69 excl. BTW

Topro Melkziekte infuus Calcimag injectie 450 ml is tijdelijk vervangen door: Amoscal melkziekte infuus!

Dit product kost

76,27Excl. BTW