De Goodnature doorloophouder is een speciale standaard waar de A24 ratten- en muizenval perfect op past.

De A24-houder biedt u de flexibiliteit om een ​​groter aantal gebieden te bereiken en de mogelijkheid om uw netwerk fijn af te stemmen door uw val eenvoudig te kunnen verplaatsen. Een ander voordeel van het gebruik van de houder is dat u uw A24s niet hoeft te ontluchten en de druk te verminderen wanneer u ze verplaatst.De houder heeft twee gaatjes om het stabiel vast te zetten wanneer het op een hellende ondergrond staat.

Tevens is deze houder voorzien van gaten om snel te bekijken of er dode ratten of muizen inzitten. De 45 graden -hoek creëert een veel natuurlijkere benadering voor ratten om in de val te klimmen.De A24-houder is ontwikkeld voor gebruik binnenshuis, waar andere dieren zoals egels geen risico opleveren. Bij het gebruik van de standaard is het belangrijk op te merken dat de gaastunnel niet in combinatie met deze houder kan worden gebruikt.

Als je deze standaard buiten wilt gebruiken, raden we aan om de val in te bouwen door middel van bijvoorbeeld stenen, dakpannen etc. zodat niet doeldieren moeilijker in de val kunnen komen.

Dit product kost

24,78Excl. BTW