Bestrijd vliegen met Quick Bayt WG!

Vliegen zorgen voor veel overlast bij vee. Ze zorgen voor onrust en stress bij de dieren en ze kunnen ervoor zorgen dat ziektes zich verspreiden. Denk hierbij aan bacteriën zoals Salmonella en zomerwrang en virussen zoals blauwtong. Vliegen brengen deze ziektes op 3 verschillende manier over: via hun poten, uitwerpselen en hun braaksel. Dit laatste komt doordat vliegen eerst op hun voedsel spugen waarna ze het vervolgens weer opslurpen. Met vee hebben we te maken met twee verschillende soorten vliegen: de stekende (buitenvlieg) en de zuigende (binnenvlieg). Om rust te bewaren en ziektes te voorkomen is vliegenbestrijding erg belangrijk!

QuickBayt WG van Bayer is een uiterst effectiefmiddel tegen vliegen, zoals kamer-, brom- of fruitvliegen. Het is een strijkmiddel dat inwerkt op het zenuwstelstel van vliegen en wat werkzaam is bij aanraken en inslikken. QuickBayt staat garant voor eengerichte en efficiënte bestrijding. Binnen een dag is 70 tot 80 procent van de vliegenpopulatie dood. Dit komt door de werkzame stof Imidacloprid in combinatie met aantrekkelijke geurstoffen, sterke feromonen en suiker.

Nadat een vlieg in contact is gekomen met QuickBayt kan deze eerst nog ongeveer 2 meter doorvliegen voor deze daadwerkelijk dood is.

Gebruik:

QuickBayt is een strijkmiddel. Het is belangrijk om de ingesmeerde platen op plekken die in het licht zitten te hangen. Waar mogelijk op plaatsen waar al vliegenstront zichtbaar is. Daarnaast is het belangrijk dat u de platen verticaal plaatst, hierdoor vangen ze zo min mogelijk stof. Leg ze dus niet in de vensterbank neer.

U mag het middel na 28 dagen opnieuw op de platen aanbrengen. Dit mag u maximaal 5 keer per jaar doen.

Let op! Dit middel is alleen voor professioneel gebruik. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Dit product kost

50,35Excl. BTW