Sky WE 64:

Een licht alkalisch, geconcentreerd wasmiddel met nano-moleculaire polishing die kleine porien in verflak vullen, waardoor een zeer glanzende, vuilafstotende film onstaat. Naast zijn uitstekende reinigingsmogelijkheden, is deze voorwas een goede ontvetter voor het verwijderen van insecten.

Het kan worden gebruikt in geautomatiseerde systemen met borstels of door hogedrukreinigers met schuimsystemen.

Sky We 64 is de ideale voorwas voor delicate oppervlakken, de ideale shampoo voor truck, auto of fiets!

Nerta Sky We 64 is niet alleen inzetbaar als truck shampoo maar vindt inmiddels ook zijn weg naar schoonmaakbedrijven die met dit product uitstekende resultaten behalen.
Het werkt snel, zuinig, veilig, doeltreffend en is meer dan 90% biologisch afbreekbaar.

Nerta Super Carpolish red:

Geconcentreerde laag schuimende wash & wax shampoo voor manuele reiniging van elk type voertuig.

Het polijstmiddel is eenvoudig aan te brengen en kan met de hand of machine worden gebruikt. Het product is geschikt voor verschillende soorten lakoppervlakken en kan veilig worden gebruikt op auto’s, vrachtwagens, boten en andere voertuigen.

Drievoudige werking: grondige reiniging, optimale bescherming en langdurige glans.
Verwijdert effectief lichte krassen, vlekken, oxidatie en andere onvolkomenheden van het oppervlak, waardoor de lak weer glanst als nieuw.

Bevat natuurlijke wassen. Beschermt tegen strooizouten en geeft een perfecte WAX-werking.

Eigenschappen:

 • Laagschuimende pH-neutrale shampoo
 • Verwijdert statisch vuil
 • Bevat natuurlijke waxen
 • Beschermende laag

Nerta  Alkalinet 100:

Sterk en super geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel met een zeer breed toepassingsgebied.

Kan worden gebruikt in de voedingsindustrie, waar eiwitten, plantaardige oliën en vetten moeten worden verwijderd. Samen met warm water zal het de aanwezige vetten verzepen om verstopte leidingen te voorkomen.

In de veeteelt wordt Alkalinet 100 vanwege zijn sterke inweekkracht en snelle directe reiniging meestal gebruikt als stallen reiniger.

Bovendien is Alkalinet 100 ook een uitstekend reinigingsmiddel voor rookruimtes, friteuses, grills etc.

Eigenschappen:

 • Allround reiniger
 • Super geconcentreerd
 • Top reinigingsresultaat
 • Zowel geschikt voor koud als voor warm water reiniging

Nerta Super Degreaser:

Ideaal om als allround super ontvetter te gebruiken om vet en olie te verwijderen van machines, vrachtwagens, heftrucks, motoren, chassis, garages, motoronderdelen.

De krachtige formule van Nerta Super Degreaser is samengesteld uit een combinatie van actieve ingrediënten die effectief zijn bij het verwijderen van zware vervuiling en hardnekkige vlekken. Het product is geschikt voor gebruik op alle soorten metalen, kunststoffen en geverfde oppervlakken en laat geen residu achter.

Nerta Super Degreaser is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het reinigen van motoren, transmissies, velgen, landbouwmachines, vrachtwagens en trailers. Het is ook geschikt voor het reinigen van werkplaatsvloeren en gereedschappen.

Het product is gemakkelijk te gebruiken. Verdun het product met water volgens de aanbevolen verhouding en breng het aan op het oppervlak dat gereinigd moet worden. Laat het product enkele minuten inwerken en spoel het vervolgens af met water. Bij hardnekkige vlekken kan het product ook onverdund worden gebruikt.

Eigenschappen

 • Allround ontvetter
 • Geschikt voor allerlei soorten voertuigen en machines.
 • Verwijdert olie, vet, aanslag en ander vuil
 • Niet oplosbaar in water
 • Veilig voor verf en lak.

Verkrijgbaar in 5ltr en 25ltr. verpakking